torsdag 2 augusti 2012

2/8 del 2

Förra torsdagen fick jag äntligen träffa Julia! Varje vecka sedan sommarlovet började har vi försökt att träffas, men i och med att båda jobbar så har det varit svårt att kunna bestämma en dag. Och vilken tur vi hade med vår dag när vi äntligen träffades, det måste ha varit sommarens varmaste! Vi bestämde oss för att åka och bada ute på Gränsö. Ett bra val med tanke på hur många det var som badade på Löga..
När vi var trötta på solen gick vi hem till mig och lagade lite mat och satte oss sedan framför flera filmer med lite glass. Ett sådant perfekt avslut på dagen.

Julia försöker att inte trilla i?

Fina klippor på Gränsö


Fredagen jobbade jag och kollade på OS-invigningen fram till 01:30 på kvällen tillsammans med Jennifer. Kanske inte mitt smartaste val eftersom att jag skulle upp 05:45 och jobba och sedan gå på bröllop senare under dagen..

I lördags var vi på bröllop hos Emil och Malin. Det är min familjs bästa vänner och det var så roligt att få vara med den här dagen. Bröllopet hölls vid några klippor som vi kallar Mörkvik, egentligen är det vårt hemliga badställe, men nu är det ju inte så hemligt längre.. Hela familjen Ericsson kom tillsammans i en båt till klipporna och Mailn hade en röd klänning med röda converse. Det var så snyggt! Ni kan kanske förstå att de inte ville ha ett så vanligt bröllop, utan de körde sin egna grej liksom. När cermonin var över åkte vi till Aleglo där middagen serverades. Emil har varit duktig och jagat och fiskat nästan allt själv. Det var en väldigt god buffé! Det bjöds på flera fina tal, men om jag skulle fråga Ela vilket som var finast, skulle hon lätt sägas pappas till Emil. Som pappa sa så har Emil varit som våra andra pappa. Efter middagen var det dans fram till småtimmarna.

I söndags jobbade jag.. jobbade på att inte döda någon på jobbet också.. Jag tror att jag måste berätta för min värdfamilj att jag antagligen inte kommer att vara mig själv den första dagen då vi har landat i Kanada, jag kommer att vara minst lika trött då som jag var nu i söndags.

I måndsags tog jag en välförtjänt sovmorgon  och gjorde inte så mycket mer den dagen, skönt!

I tisdags hade jag mina arbetskompisar här på bastukväll. Så mysigt och alla är så snälla!

Klickar ni på bilden så kan ni nog se flyplanet som landade hos oss för några dagar sedan

Gänget och Ida som är precis ur bild


Igår träffade jag Carro och Linn vid hamnen för lite glass, sedan var Carro tvungen att gå, så jag och Linn gick runt på stan för att leta lite födelsedagspresenter. Sedan gick vi till People där jag klippte mig. People är jättebra, men igår var jag faktiskt missnöjd när jag klev ut därifrån. Luggen är ful och hon tunnde ut mitt redan tunna hår. Jävla skit...

Idag har jag jobbat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar